Skip to content Skip to footer
ул. Войводина Могила 48, Карпузица, София
0 items - 0.00 лв. 0

  Двигатели за врати

  LIFE е италианска компания, която произвежда висококачествени автоматики за задвижване на врати и бариери. Характерно за тези продукти е, че не е правен и минимален компромис с качеството. Използвани са висококачествени метали като алуминий, стомана и цинк. Продуктите на LIFE издържат при неблагоприятни климатични условия и въпреки факта, че са изложени на дъжд, вятър, сняг, бури, гръмотевици и други природни състояния, които понякога увреждат техниката, продуктите на LIFE продължават да бъдат активни и да работят дори и при ниски температури.

  LIFE съблюдава модерните тенденции в обрастта на техниката и продукцията, която произвежда отразява актуалностите в тази сфера. Италианската компания се стреми максимално да удовлетвори желанията и изискванията на своите потребители. Тя поставя основен акцент върху индивидуалния подход. За нея всеки клиент трябва да получи максимално удовлетворение. Поради тази причина компанията е направила така, че всяка автоматика да може да се програмира спрямо индивидуалните нужди.

  В допълнение на това ина установени по няколко програми по подразбиране, които веднага да могат да бъдат инсталирани, а ако те не отразяват конкретните нужди на клиента, се правят допълнителни актуализации. Тези актуализации могат да бъдат направени по всяко време и след като са готови, автоматиките непосредствено след това се въвеждат в употреба.

  За LIFE принципът за безопасност е от основно значение. Поради тази причина артикулите, които произвежда са снабдени с енкодер, който да осъществява мониторинг на преминаващите през зоната на действие на вратата или бариерата хора или обекти. Информацията от фиксирането на преминаващите се изпраща до централния електронен блок. По този начин се осигурява безопасност по време на действие на автоматиките.

  Доверете се на италианското качество и станете част от техническата интеграция, която ви предлага LIFE. Подобрете екстериора в дома или офиса и внесете повече комфорт в своето ежедневие с LIFE.

  Изпратете запитване или се свържете се с нас по удобен начин!

  Мотори за плъзгащи се портали

  Представяме ви иновативния продукт на LIFE – механизмът за задвижване за плъзгащи се портали Acer. Тази автоматика представя последните тенденции в света на техниката и облагородява екстериора на дома или работното място. Съществува поговорката, че „По дрехите посрещат, а по ума – изпращат.“ За света на техниката това може да бъде перифразирано по следния начин – „Техническата интеграция се разпознава още по технологичния прогрес, който се наблюдава от екстериора, а след това тя намира своето отражение, разбира се и в интериора.“

  Поради тази причина за всеки работодател, който иска да създаде високотехнологична работна среда или за всеки домакин, който желае къщата му да бъде отваряна и затваряна автоматично, продуктът на LIFE – механизмът за задвижване за плъзгащи се портали Acer e от изключителна важност.

  Механизмът за задвижване се монтира лесно, бързо и безпроблемно. Важна особеност за тази автоматика е, че тя може да изпълнява функциите, които са желани от клиента и се програмира спрямо нуждите на потребителя т.е. спазен е индивидуалния подход към клиента.

  Автоматиката има солидна външна кутия, която изпълнява защитна функция. Повърхността на механизма е покрит със специални компоненти, които предпазват от удар.

  Автоматиката има здрава и издръжлива конструкция при високи температурни амплитуди. Работната температура на автоматиката обхваща диапазона от -20 градуса до +70 градуса. Механизмът е изграден от лят под налягане алуминий, който придава допълнителна плътност на метала и прави конструкцията още по-здрава.

  Моторното тяло на автоматиката е покрито със специален епоксиден прах, който придава естетичност и привлекателност на външния вид на механизма. За направата на зъбните механизми са използвани специални сплави, които допълнително спомагат за увеличаване нивото на издръжливост на цялостната структура.

  Интегрирайте технически дома или работното си място с наша помощ. Обадете ни се или ни пишете и поръчайте иновацията Acer сега.

  Задвижване за радиални портали

  Иновативните автоматики за двукрилни врати Optimo, Armor, Sinuo, ER4 са продукти на LIFE, които съблюдават всички принципи на фирмата производител. Те са направени от висококачествени материали, имат дълъг срок на употреба, издържат на разнообразни климатични условия, имат естетичен външен вид, не подлежат на корозия, не са подвластни на механични влияния. Работната им температура е от -20 градуса до +70 градуса.

  Конструкцията им е изработена от най-лекия метал алуминий, който е лят под високо налягане, за да се увеличи неговата плътност. Механизмите за задвижване за двукрилни врати Optimo, Armor, Sinuo, Ergo представят съвременните тенденции и стандарти за постигане на функционалност, дългосрочност на употреба, стилен дизайн и високо качество на реализирания продукт. Те се монтират лесно и бързо благодарение на предварително изготвените за това инструкции.

  Автоматиките за двукрилни врати Armor имат устойчив външен корпус, който не подлежи на деформация. Механизмите са изградени от лят под високо налягане алуминий, който прави конструкцията още по-здрава и плътна. Структурата на автоматиките Armor се състои от вал на двигателя и основни зъбни механизми, които са поставени в специални лагери, бронзови втулки и елементи, които се отличават със своята здравина и размери. Процесът на монтиране на автоматиките е бърз и лесен благодарени на написаните предварително за това инструкции. След като механизмите са монтирани те са готови за експлоатация. Новите устройства биват бързо разпознати от системата „Plug and play”.

  Автоматиките за двукрилни врати Optimo се състоят от електронен пулт, енкодер и крайни изключватели. Основната задача на енкодера е да осъществява мониторинг на това какво се случва в близост до зоната на действие на вратата. В случай, че има преминаващи обекти или хора, енкодерът осъществява превенция. Сигналът стига до крайните изключватели, които осъществяват защита на обектите, които са в непосредствена близост. Автоматиката за двукрилни врати Optimo е със специално вътрешно окабеляване, което се състои от кабел за захранване и сигнален кабел. В резултат на използването на тези кабели се осъществява бърз електромонтаж.

  Автоматиките за двукрилни врати Ergo изпълняват ролята на отключващия механизъм. Той е защитен от навлизането на вода, прах или други материали. Механичната отключваща система е предназначена за бърза употреба. Тя се състои от енкодер и специални крайни изключватели. Енкодерът забелязва наличието на човек или обект, който преминава в зоната на действие на вратата, а крайните изключватели установяват необходимите мерки за безопасност. С помощта на регулируемо винтово устройство двукрилите врати се отварят и затварят.

  Механизмите Sunio за задвижване на двукрилни врати са направени изградени от пресован алуминий, който придава лекота на самата конструкция. Тя е устойчива на климатични и механични влияния. Конструкцията е здрава и стабилна. Отделено е специално внимание на конструкцията на редукторите, за да бъде тяхното завъртане безшумно.

  Иновативните механизми за двукрилни врати Life се отличават със своя стилен дизайн, висококачественост, издръжливост, работна температура, която обхваща широк диапазон, неподвластност на корозия, деформация и неблагоприятни климатични влияния. Тези автоматики достигат до високи технически нива. С тях се осъществява своеобразна интеграция в света на техниката спрямо последните тенденции. Продуктите на LIFE ще удовлетворят дори и най-специфичните желания на всеки клиент.

  Задвижване за гаражни врати

  Автоматиката за задвижване на гаражни врати Probo е един от показателните продукти на LIFE, доказващи, че високото качество и дълъг срок на годност са най-привлекателните качества, които една стока може да притежава.

  Конструкцията на механизма е изработена от алуминий. Това я прави лека и удобна. Тя не се поддава на ръжда и запазва своя естетичен вид за дълъг период от време. Конструкцията е много устойчива и плътна. Благодарение на факта, че алуминият е лят под високо налягане, това е спомогнало за повишаване нивото на плътност на конструкцията.

  При неблагоприятни климатични условия тя продължава да е в активен режим. Минималната възможна работна температура е -20 градуса, а максималните градуси, при които автоматиката работи е +70. Това показва, че механизмът е издръжлив и устойчив при температури, чийто диапазон от минималната до максималната възможна е 90 градуса.

  При механичен натиск, провокиран от външни механични действия конструкцията на автоматиката запазва своята цялост и първоначална форма и обем. Тя не се деформира и не променя начина, по който изглежда. Това се дължи и на голямата плътност на самата конструкция, което я прави много здрава и неподатлива на деформиране.

  Автоматиката има специален енкодер, чията роля е да наблюдава и фиксира минаващите обекти или хора в близост и през зоната на действие на вратата. В случай на някаква опасност той изпраща сигнали до централния електронен блок, който извършва необходимите действия с цел осигуряването на безопасносткакто на преминаващите, така и предпазването на вратата от удар.

  Монтирането на автоматиката Probo върху гаражна врата става лесно с помощта на написаната за това инструкция. Същевременно веднага след осъществяването на монтажа, автоматиката е готова да бъде въведена в употреба. Може да бъдат програмирани действията, които трябва да изпълнява автоматиката спрямо индивидуалните нужди на клиента. Механизмът има и две програми по подразбиране, които се активират чрез само едно докосване. Това е показателно за високото качество на тази автоматика.

  Поръчайте механизма за задвижване на гаражни врати Probo и внесете нотка авангардност в екстериора с помощта на LIFE. Доверете се на италианското качество!

  Мотор за индустриални секционни врати VIS

  Днес ви представяме един от висококачествените продукти на LIFE, който има приложение в индустрията за задвижване на врати. Чрез него се постига по-голям комфорт на работното място и преминаващите от едно помещение в друго не е необходимо да губят време в отваряне и затваряне. Затова се е погрижила автоматиката VIS.

  Тя е изработена от най-лекия метал – алуминий. Конструкцията й е плътна и здрава, тъй като алуминийят е лят под високо налягане, за да бъде още по-плътен. Автоматиката е с естетичен външен вид. Тя не е подвластна на ръжда. Издържа на механични влияния и не се деформира. Дори и да е подложена на силен натиск тя пак запазва своята цялост и не променя формата си. В случай на неблагоприятни климатични условия, провокирани от ниски или доста високи температури, които са характерни за някои предприятия, тя продължава да функционира успешно.

  Минималната възможна температура, при която механизъм за задвижване е активен е -20 градуса. Максималната температура на работа, при която механизмът функционира е +50 градуса. Това означава, че има 70 градуса допустима температурна амплитуда, при която автоматиката VIS е активна. Този факт е показателен за високото качество на съответния продукт.

  Същевременно механизмът се монтира лесно. Има написана инструкция за монтажа, което прави процеса по поставянето му върху индустриялната врата още по-бърз. В инструкцията подробно е описана всяка стъпка, всяко действие, което трябва да бъде направено. Друг позитив за тази автоматика е, че веднага след като тя е монтирана върху вратата, тя може да бъде въведена в експлоатация и да бъде ползвана. Не е необходимо да се изчаква определено време след монтажа и чак тогава да бъде използвана. LIFE се грижи за комфорта на своите клиенти и затова им дава възможността веднага след нейния монтаж, тя да бъде активна за употреба.

  Монтирайте я бързо и лесно и усетете удовлетворението, което един клиент може да изпита при наличието на такъв висококачествен продукт с дълъг срок на употреба.

  Паркинг бариери

  Паркинг бариерите Supra на LIFE са един висококачествен продукт. Тяхната структура е изработена от стомана и цинк и отгоре е обвита с пластмасова броня. Бронята има защитна функцията. Тя увеличава плътността на бариерата, прави я по- здрава и в случай на натиск, провокиран от механично външно въздействие, помага с превенцията. Благодарение на бронята бариерата не се деформира и запазва първоначалния си вид, обем и форма.

  Бариерите могат да бъдат активни дори и при неблагоприятни климатични условия. Допустимата амплитуда за температура на работа е 90 градуса като минималната възможна стойност, при която бариерата функционира е -20 градуса, а максималната +70 градуса. При дъжд бариерата не хваща ръжда и запазва своя естетичен външен вид, което е друг нейн приоритет.

  Функциите, което е необходимо да бъдат изпълнявани от бариерата могат да бъдат програмирани спрямо индивидуалните нужди на клиентите. Същевременно съществуват и две програми, които са по подразбиране. Те позволяват системата да се използва веднага след нейното инсталиране.

  Има и приложение, което позволява по всяко време в денонощието да бъдат правени актуализации, свързани с необходимите функции, които трябва да изпълнява бариерата. Важно е да бъдат установени трите основни фактора за наличието на актуализация. Те са интелигентен инструмент, който е в състояние да отговори на изискванията на клиентите, решение за инсталация и определяне потребностите на плзвателите. Благодарение на предварително написаната инструкция за монтаж инсталирването се извършва бързо и успешно.

  Освежете екстериора с паркинг бариерата Supra, която не само ще впечатли ползвателите си със своя стилен дизайн, но ще удовлетвори всички нужди по отношение на дълъг период на употреба, високо качество на използваните материали и функционалност и при неблагоприятни климатични условия.