Skip to content Skip to footer
ул. Войводина Могила 48, Карпузица, София
0 items - 0.00 лв. 0

  За нас

  Изграждането на сгради от сандвич панели е едно от най-актуалните и перспективни направления в съвременото строителство. Причините за това са достъпната цена на панелите, високото качество на материалите, кратките срокове за строителство и лесната технология за монтаж. Сградите от сандвич панели са се превърнали в неделима част от архитектурния ансамбъл на градовете.

  Сградите, построени от сандвич-панели, са много по-евтини в сравнение с проектите от традиционното строителство. Те изискват минимални финансови инвестиции, което е много важно в условията на пазарна икономика. Нашата компания е пионер в областта на производство и монтаж на сандвич панели. Проектите ни на сгради и съоръжения от сандвич панели могат да отговорят на нуждите на всеки клиент, независимо дали става въпрос за изграждане на бизнес център, промишлен склад, жилищно строителство или гараж.

  Покривните и стенни сандвич панели, предлагани от нашата компания, представляват високотехнологични строителни материали. Предлагаме на клиентите си панели с различна дебелина и с изолация от минерална вата и полиуретанова пяна. Сандвич панелите притежават чудесна топлоизолация и влагонепроницаемост. От двете си страни изолационният слой е покрит с профилирани листи от поцинкована стомана. Благодарение на разнообразието от профили и полимерни покрития от каталога ни, сандвич панелите могат да се използват в строителството на сгради с различна функция от гледна точка на естетиката и практичността.

  Ние ви гарантираме удобство, достъпност и надеждност на предлаганата от нас продукция. Използването на сандвич панели е далеч по-евтино от останалите традиционни строителни материали. Панелите от нашия каталог са устойчиви на корозия и други външни въздействия, поради което срокът им на използване достига десетки години. Сандвич панелите се монтират бързо и не изискват специална техника за монтаж.

  Компанията ни е лидер в областта на производство и монтаж на панели. От нас вие ще получите материали, отговарящи на най-високите технически изисквания за топло- и звукоизолация, тегло, огнеустойчивост и т.н. Високото качество на нашата продукция може да бъде потвърдена с всички съответни сертификати.