Skip to content Skip to footer
ул. Войводина Могила 48, Карпузица, София
0 items - 0.00 лв. 0

  Изграждане на халета

  изграждане на хале

  Цялостно изграждане на хале с Europanel

  В случай че сте решили да разширите своята индустриална зона или да увеличите складовите си пространства, то халетата, проектирани и изградени от нашата компания, са правилното решение за вашите нужди. Построяването на хале е добър вариант за допълнително място, защото техният стоеж е бърз, надежден и практичен начин за осъществяване на вашите търговски и фирмени цели.

  С Еuropanel вие избирате една фирма и получавате едно комплексно решение за вашето бъдещо хале, тъй като нашият екип ще ви предложи гъвкави опции за дизайн на помещението и цялостно строителство на халето. Ще получите вашето хале до ключ с висока функционалност, гарантирана здравина на материалите и сигурна дългосрочна експлоатация на сградата.

  Стъпки за проектиране и изграждане на хале

  Ако все пак искате да сте в крак с цялостния процес по изграждане на хале, то е препоръчително да знаете следното:

  Изпратете запитване или се свържете се с нас по удобен начин!

  изграждане на халета
  Разполагаме с многобройни машини за обработка на метал, за да изработим различни по размер и вид части за халето. Едни от най-важните са: машина за плазмено рязане, огъващи машини, гилотина, абкант до 6 м, щанц машина, линия за прахово боядисване. Чрез линията за прахово боядисване можем да предложим богат избор от цветови нюанси, които да дадат завършен облик на вашата сграда и в същото време тя да допълни останалия екстериор на индустриалния или търговски комплекс.

  Освен чисто естетическа функция праховото боядисване служи и като защита на метала, запазвайки неговите своите и осигурявайки защитен слой срещу корозия в следствие на променливите външни условия. Внасяме високачествени и природосъобразни бои с голяма покривност.
  – Цялостният облик на сградата се завършва чрез монтаж на покривните части и се поставяне на дограмата.

  Всяка една стъпка от посочените по-горе е от изключително значение за качествената реализация на финалната сграда, в която ще съхранявате своите продукти или ще извършвате вашата дейност. По тази причина нашата фирма е обхванала целия производствен цикъл, за да осигури усойчив проект.

  Разбира се, това са само основните и задължителни стъпки при проектиране и завършването на една сграда тип хале. Като допълнение могат да бъдат добавени изолационни материали – ние внасяме термопанели от водещи компании в областта; подови настилки; индустриални бой; противопожарни люкове; противопожарни врати; секционни врати, съобразени с вашите нужди и изработени с италиански части; вносител сме и на задвижвания за врати – Life Home Integration Italy; Производител сме на оградни системи, портани врати, аварийни стълбища, окомплектовка, водосточни системи и други.

  От какъв материал трябва да бъде изработено металното хале?

  За да бъде едно хале наистина здраво, то като удачен материал за неговата изработка е стоманата.

  Какви са плюсовете на металното хале?

  изграждане на метални халета

  Стоманените халета са устойчиви на сеизмични трусове, тъй като техните компоненти издържат на огъване. В същото време има много малък процент на снаждане на самостоятелни части, защото повечето конструкции се произвеждат като едно цяло.

  Металните халета са „в крак с модата“ и последните иновации в тази област, покривайки с лекота нуждите на крайните потребители. Много по-ефективно и бързо може да се промени някоя фасада, като се пребоядиса или елементите на халето се заменят с други части и така да се промени техния размер или предназначение.
  Металната конструкция е с добра мобилност, като може лесно да се демонтира и постави, за да се премести от едно на друго място.

  Като заключние може да обобщим, че новите технологии, ползвани при построяването на метални конструкции, са изключително приложими спрямо промените на времето, в което живеем и построяването на качествени метални халета спестява несъмнено време, средства и излишни нерви. Поради тези много предимства металните халета са толкова предпочитан вариант за нова сграда, която да добавите към вапето фирмено пространство.

  Халето освен че има доста чисто конструктивни плюсове, то е с разнообразна функционалност спрямо различните компоненти, които добавите към базовото място. Превърнете вашето хале не просто в едно изолирано пространство, а в наистина практично място, където да работите и съхранявате своята продукция.

  Ако имате други въпроси или изисквания по отношение на вашия проект за хале, може да се свържете с нас, нашият екип от професионалисти ще ви съдействаме с изграждането на вашето желано хале.