Skip to content Skip to footer
ул. Войводина Могила 48, Карпузица, София
0 items - 0.00 лв. 0

  Инструкции за монтаж

  Евро Панели разполага с богато разнообразие от сандвич панели, които можете да закупите и поръчате от нас. Ние ви гарантираме, че имаме всички налични модели и дизайни на склад, като наред с това, осигуряваме винаги допълнителни услуги като специфично изрязване на конкретни размери според вашата основна цел в строителния ви проект, а също така и участие в монтажа. Що се касае до последното, моля, не забравяйте, че едно от предимствата на сандвич панелите е именно лесният монтаж, поради което и много хора се спират на тях. Така, вие ще можете да спестите пари и време, а освен това и да избегнете наемането на екипи, които да се заемат със задачата за монтажа.

  От друга страна, ние сме готови да ви помогнем и с конкретни инструкции за монтаж на сандвич панелите. По-долу ще видите съвсем накратко какво трябва да имате на предвид, когато се заемате със задачата:

  1. Подготовка на монтажа

  Не дърпайте рязко панелите от стека по начина показан на схемата по долу, за да избегнете надраскване.

  При изваждането на единичен панел от стека и пренасянето му ръчно по строителната площадка, уверете се, че се избягва всякакво измятане, огъване и концентрирани товари.

  1. Рязане на панел в конкретен размер

  Преди рязането всеки панел трябва да бъде добре премерен и линиите на рязане да бъдат отбелязани предварително. Линиите трябва да бъдат ясни и да се избягват сложните форми.

  Режете, докато панелите са в хоризонтално положение.

  1. Безопасност при поставяне на отделните сандвич панели

  Задължително използвайте защитното фолио, което влиза в пакета с поръчаните от вас сандвич панели, за да избегнете нараняване на отделните материали

  1. Поставяне на сандвич панели с цел изграждане на покриви и покривни системи

  Моля, имайте на предвид, че в следствие на припокриването полагането на панелите се извършва по посока на вятъра. Проекта на покрив, при който е необходимо да бъдат използвани панели с припокриване, трябва да бъде съобразен с преобладаващата посока на вятъра за съответния район.

  1. Внимание: плътността на връзките между отделните сандвич панели е от особено голямо значение за крайния ефективен резултат

  По време на монтажа трябва да се отдели специално внимание на плътността на връзките. Не трябва да се допуска въздушно пространство в надлъжната фуга между два съседни панела.

  1. Монтаж поръчан от професионална фирма

  Доставчикът, който осигурява сандвич панелите не отговаря за повреди, причинени в следствие на неправилната ви употреба на предоставените материали. Затова е и от особено значение да прецените дали за вас няма да е по-добър вариантът да се възползвате от нашите монтажни услуги. Ние гарантираме изключително ниски цени за монтажа, а освен това сме гъвкави и сме готови да се съобразим с вашето свободно време или графикът ви на работа, ако става въпрос за сграда, предназначена за бизнес нужди. Моля, свържете се с нас, в случай че имате нужда от допълнителни уточнения или инструкции за монтаж на сандвич панелите.