Skip to content Skip to footer
ул. Войводина Могила 48, Карпузица, София
0 items - 0.00 лв. 0

  Метални керемиди

  Технически характеристики

  Гаранция

  Изпратете запитване или се свържете се с нас по удобен начин!

  За метални керемиди говорим в случаите, когато имаме нужда от иновативно решение за покрив или покривна система, което обаче да не ни отнеме прекалено дълго време за проектиране, събиране на различни материали и тяхното включване в единна конструкция.

  Какво, ако пожелаем вече готова конструкция, елемент, който представлява готово решение за нашия таван, но да изглежда достатъчно ретро и класически?

  В тези случаи най-добрият вариант за вас е да изградите своя покрив с метални керемиди. Металните керемиди са ново решение в областта на покривните конструкции. Използват се самостоятелно или в сложни форми за покриване на сгради.

  метални керемиди

  Водоотвеждащ канал на сглобката

  Те са лек материал, снижаващ себестойността на носещата конструкция, подходящ за всякакъв вид покриви. Препоръчват се за райони с изразена висока сеизмична активност. Бързо, евтино и естетично решение за всякакъв тип сгради. Възможно е и комбинирането им с изолационни материали. Предлагат се и с прилепен филм за предпазване от механични повреди по време на поставянето. Изградените с метални керемиди покривни системи, не се нуждаят от последваща поддръжка.

  В съвременния свят на строителството, дизайна на сгради и архитектурата от масов тип металните керемиди са най-често използваните решения за изграждане на покриви точно поради всички тези свои предимства. Лесно е да се справите дори сами с монтажа на избраните от вас метални керемиди и да изградите мечтания покрив на къщата или вашата бизнес постройка.

  Предимствата на първокласните и добре подбрани метални керемиди са следните

  Наред с това, металните керемиди са много здрави, не се нуждаят от почистване и с годините не губят устойчивостта си спрямо различни въздействия. В допълнение те са леки, може да се поставят върху вече съществуващи покриви. Незапалими са, излъчват топлина при нагряване и стопяват снега и леда. Издържат ветрове със скорост 180км/час.Металните покриви са енергетично ефективни, отразяват топлината и тя не се губи.

  Поради изключителната устойчивост на минусови температури, те са широко разпространени в Русия, Финландия, Швеция, Дания, Холандия и други страни с по-суров климат през зимния сезон. Енергийно ефективни са и топят снега сравнително бързо, като във вътрешността не се събира вода, която може да доведе до напукване на вътрешността и разрушение на целостта на материала. Това е едно от преимуществата им, което ги кара да бъдат все по-предпочитани и в България.

  Днес, по нашите географски ширини вече можете да намерите много сгради с метални керемиди, използвани в изготвянето на покриви и покривни системи. Нужен ви е само един поглед върху тях, за да се уверите, че те наистина са отлично решение и за вашия строителен проект.