Skip to content Skip to footer
ул. Войводина Могила 48, Карпузица, София
0 items - 0.00 лв. 0

  Покривен панел тип керемида

  Съвременните сандвич панели най-условно се разделят на двата вида покривни сандвич панели и стенни сандвич панели.

  Това съвсем не означава, че тези два основни вида нямат своите подвидове в зависимост от техните отличителни качества най-вече на ниво дизайн.

  Когато говорим за покривен сандвич панел, изключително интересен и оригинален вариант е така нареченият покривен сандвич панел тип керемида.

  Той е страхотно строително решение за покрив и равна покривна система, най-вече ако търсите ефектен завършек на индустриална или жилищна сграда, чиято функция задължително върви ръка за ръка с атрактивната идея за привличане на вниманието.

  Покривен панел тип керемида

  Покривните сандвич панели тип керемида, както става ясно и от тяхното име, разбира се, наподобяват кокетен керемиден покрив, изграден от няколко по-малки като размер сандвич панели в стил селски керемиди. Както и останалите видове покривни сандвичи обаче, и тези са с висока степен на топлопроводимост, минимална влагопропускливост, лесни за поставяне, а също така и особено ефикасни за намаляване на разходите – най-вече по поддръжката.

  Важно е да отбележим, освен това, и че покривните сандвич панели са леки и прекрасни решения за прилагане при ниски наклонени покриви. Нещо повече – ние от Евро панел горещо ви съветваме да обмислите варианта за покривни сандвич панели тип керемиди в случай, че търсите идеи за двускатни и многоскатни покриви с минимален наклон. Изградените с покривни панели тип керемида покривни системи, не се нуждаят от последваща поддръжка. Те могатат да бъдат монтирани върху дървена и метална конструкция. Изборът на дължина за покривни панели тип керемиди, разбира се, зависи от вашия строителен план. Не забравяйте обаче, че ние от Евро панел сме винаги насреща за точното изрязване според критериите и стойностите на клиентския строителен проект, така че можете изцяло да разчитате на нас. Същото важи и за самото поставяне на панелите.

  Изпратете запитване или се свържете се с нас по удобен начин!

  Технически характеристики

  Покривен панел тип керемида - 1