Skip to content Skip to footer
ул. Войводина Могила 48, Карпузица, София
0 items - 0.00 лв. 0

    Покривни панели

    Съвременните покривни панели са отличен избор за изграждане на покрив, подмяна на липсващи или похабени елементи от вече изграден такъв, а също така и за цялостен проект на покривна система на голяма сграда или друг тип строителна конструкция. С покривни панели днес спестяваме време не само по съставяне, но и по осъществяване на цялостния строителен проект. В случай на дори минимален строителен опит, много потребители дори успяват да спестят време и средства, като сами се заемат с монтажа на ефикасните и избрани от тях конкретно за проекта им покривни панели.

    Най-често се избират висококачествени и същевременно особено достъпни като цена покривните термопанели. Те са типични със своята трислойна структура, чиято вътрешна част има висока степен на термоизолация, респективно със спестовен фактор за намаляване средствата за ток, а също така и с външна влагонепропусклива повърхност, която е лесна за поддръжка без никакви специални грижи.

    Вътрешната изолация на покривните сандвич панели може да бъде една от следните в зависимост от използвания за изготвянето й материал: полиуретанова твърда пяна (PUR), полиизоциануратна твърда пяна (PIR) или минерална вата (MW). И трите вида изолация обаче са достатъчно ефикасни срещу течове или прах, а освен това и евтини, за да бъдат достъпни и за бизнеса, и за индивидуалния потребител. Обикновено, покривните сандвич панели се различават и по своята структура, като откриваме два вида – с 3 или 5 ребра, като разликата се отчита в зависимост от сградата и очакваната степен на защита срещу неблагоприятни климатични условия.

    Покривните сандвич панели са идеален вариант за старта на тепърва стартирал строителен проект, а също така и за наложаща се след него и дълга експлоатация подмяна, модернизация или ремонт. След поставянето на покривни сандвич панели потребителят не трябва да полага никакви специални грижи и може да се радва на завидно дълга употреба, въпреки ниските разходи, направени за тях.