Skip to content Skip to footer
ул. Войводина Могила 48, Карпузица, София
0 items - 0.00 лв. 0

  Хладилни панели

  Хладилни панели​

  Хладилните сандвич панели се използват в строителството на хладилни складове с голям обем. От хладилните панели могат да се сглобяват и хладилни камери. Използването на висококачествени хладилни сандвич панели дава възможност да се постигне по-добра херметичност.

  Панели с различна дебелина се използват в съответствие с различните видове хладилни складове и камери. Възможен е изборът на различни покрития за панелите с цел постигане на по-голямо ниво на хигиеничност. Камерите, изградени от сандвич панели, предлагат прекрасни условия за съхраняване и замразяване на различни видове продукция. В зависимост от желаната температура в камерата хладилните панели се произвеждат с дебелина 60, 80, 100, 120, 150, 200 и 240 мм.

  Хладилните сандвич панели се изработват чрез използването на дебел слой топлоизолация (твърда полиуретанова пяна), покрит от двете страни с полиестерна ламарина. Отстрани панелите са изработени от устойчива на удар пластмаса (PVC). Отвън хладилните панели са покрити със специални ребра.

  Дебелината на топлоизолацията на хладилните панели зависи от температурния режим на съхраняване на продукцията и особеностите на експлоатацията. Колкото по-ниска трябва да бъде температурата в хладилната камера, толкова по-дебел трябва да бъде слоят топлоизолация. Например, при камери, в които трябва да се поддържа средна температура се използват хладилни панели с дебелина от 60 до 80 мм в зависимост от обема и температурата. Съответно при камери, в които се поддържат много ниски температури се използват панели с дебелина от 80 до 240 мм.

  Изпратете запитване или се свържете се с нас по удобен начин!